Μουσική

«Μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο»

«Μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο»

Γιώργος Νταλάρας – Dulce Pontes – Noa στο Ηρώδειο τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου

Όταν ο Γιώργος Νταλάρας συναντά την Dulce Pontes και την Noa κάτω από την Ακρόπολη, δεν μπορεί παρά να είναι ένα σπάνιο μουσικό γεγονός.

Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή η μοναδική μουσική συνύπαρξη θα παρουσιάσει τραγούδια της Μεσογείου σε μία παράσταση με τίτλο «Μουσικό ταξίδι στην Μεσόγειο».

Ένα μουσικό ταξίδι στην Μεσόγειο με τρεις από τους σημαντικότερους εκφραστές της.  Από τα τραγούδια της Κάτω Ιταλίας έως τα ρεμπέτικα, από το φλαμένκο έως τα φάντος και από τις σεφαραδίτικες μπαλάντες έως τα μπλουζ. Ένα εκρηκτικό μουσικό μίγμα, το οποίο ενισχύεται από αντίστοιχους σπουδαίους σολίστες μουσικούς.

Ο Γιώργος Νταλάρας ξανασυναντά δύο από τις πολύ αγαπημένες του καλλιτέχνιδες, την Dulce Pontes και την Noa, για πρώτη φορά και τις δύο μαζί. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την καθεμία ξεχωριστά σε πολύ πετυχημένες μουσικές στιγμές, δισκογραφικά και σε συναυλίες.  Και τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου  οι τρεις τους ενώνουν τις μαγικές φωνές τους στο Ηρώδειο.

“Mediterranean ultra voce”, «Μεσόγειος μια φορά ακόμα» ή «Η θάλασσα και εμείς».  Η θάλασσα που μας χωρίζει και μας ενώνει.  Οι μουσικές και οι ιστορίες της Μεσογείου που μας ενώνουν μόνον, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αλλά και η ουσία αυτής της συνάντησής μου με την Dulce Pontes και την Noa.  Δυο νεράιδες, με μαγικές φωνές, γεμάτες ομορφιά, ταλέντο, ποίηση, γνώση της μουσικής, με τις ψυχές τους και το μυαλό τους πάντα σε εγρήγορση, πολίτες της πατρίδας τους και πολίτες του κόσμου, πράγμα που αποδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια με την κοινωνική τους προσφορά μέσα από το τραγούδι, μαζί και πέρα από την αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική τους αξία.  Έχω συνεργαστεί και με τις δύο και δισκογραφικά και σε συναυλίες και ήταν όνειρό μου να βρεθούμε όλοι μαζί στη σκηνή, να τραγουδήσουμε ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί τις χαρές, τα όνειρα, τα παράπονα, τους έρωτες, τις μικρές και τις μεγάλες αγάπες, τον τόπο μας, αλλά και της μεγάλης κοινής μας πατρίδας της Μεσογείου, όπως μας τα δίδαξαν οι δάσκαλοι μας, οι παλιότεροι μουσικοί, του ρεμπέτικου, του φλαμένκο, του φάντο, των σεφαραδίτων, των γεμενί, όπως τα εξέλιξαν οι σύγχρονοι μουσικοί μας, συνθέτες και στιχουργοί, όπως τα μαθαίνουμε και εμείς στις νέες γενιές, στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας, βάζοντας το δικό μας μεράκι και τη δική μας γνώση, τη φωνή μας και αυτήν με την οποία μας μάθατε, αλλά και τη φωνή της ψυχής μας.»

Γιώργος Νταλάρας

Τιμές εισιτηρίων:

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Διακεκριμένη Ζώνη:    65 €

A΄  Ζώνη:  50 €

Β΄  Ζώνη: 40 €

Γ΄  Ζώνη: 30 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Δ΄  Ζώνη: 22 €

Ε΄  Ζώνη: 15 €

Ώρα έναρξης: 21.00

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

  • «Ναυαγός μονάχος»

    Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην Ολλανδία, ο Μάκης Σεβίλογλου επιστρέφει συνθετικά, με ένα λαϊκό τραγούδι,...

  • «Οπτασία»

    Μια ξεχωριστή φωνή, ο Κώστας Σαλεσιώτης με ιδιαίτερη χροιά κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση και...

  • Η Νεφέλη Φασούλη στο Gazarte!

    Φέτος, η Νεφέλη Φασούλη παρέα με 5 τολμηρούς εξερευνητές ξεκινούν μια μουσική περιπέτεια που όμοια της δεν...

  • «La vie en rose»

    Jazz standards, brazilian & latin hits, γαλλικά chansons, αγαπημένα ιταλικά, ρετρό ελληνικά, ακούγονται σε ολόφρεσκες διασκευές από...

Copyright © 2015-2016 Clevernews