Ελλάδα

Ν.Κωνσταντόπουλος:«Ο Πρωθυπουργός διαπραγματεύεται σκληρά»

Ν.Κωνσταντόπουλος:«Ο Πρωθυπουργός διαπραγματεύεται σκληρά»

O πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος αμέσως μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ανέφερε τα εξής.

«Ο Πρωθυπουργός διαπραγματεύεται σκληρά και υπερασπίζεται την ιστορική οντότητα και την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας. Είναι ιστορική στιγμή για την Ελλάδα, που δίνει αγώνα ύπαρξης, για λύσεις πολιτικά έντιμες, δίκαιες και αξιοπρεπείς, μέσα στην Ευρώπη.

Τα τεχνοκρατικά χρηματοπιστωτικά διευθυντήρια δεν πρέπει να επιβάλουν μια μεταλλαγμένη μεταδημοκρατία προτεκτοράτων σε καμιά χώρα, ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πουθενά αλλού. Η κοινή προοπτική λαών και κοινωνιών, η ιστορία τους κι ο πολιτισμός τους δεν επιτρέπει σε κανέναν να νομιμοποιεί ως αναγκαστικό μονόδρομο τον αυτοεξευτελισμό του».

Από την άλλη πλευρά αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κύριος Κωνσταντόπουλος είπε πως είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του, «την ώρα που προσπαθεί κι αυτός, σε κρίσιμες συνθήκες, μέσα στις θεσμικές του ευχέρειες».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews