Πολιτική

Να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική οργάνωση η Χ.Α. προτείνει ο Βενιζέλος

Να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική οργάνωση η Χ.Α. προτείνει ο Βενιζέλος

«Το πρώτο βήμα είναι η εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας για τις πράξεις που έχουν τελεστεί» ήταν τα πρώτα λόγια του Ευάγγελου Βενιζέλου σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, σχετικά με την αντιμετώπιση της δράσης της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η υφιστάμενη νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή και πως θα υπάρξουν συμπληρώσεις. Σημείωσε ακόμα ότι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, ότι θα πρέπει να επιβληθούν το κράτος και η νομιμότητα και πως η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική οργάνωση.

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλοί που καλλιεργούν την ένταση και επενδύουν στη στρατηγική της βίας και έχουν ως προτεραιότητα τη βία, για να σημειώσει ότι πρέπει να διαχωρίσουμε αυτούς που καλλιεργούν τη στρατηγική της έντασης από εκείνους που πράττουν εγκληματικά.

Υποστήριξε δε ότι αυτοί που καλλιεργούν τη στρατηγική της έντασης και περιμένουν να εισπράξουν, πρέπει να καταλάβουν ότι οδηγούνται σε απόλυτο αδιέξοδο.

Εκείνοι, πρόσθεσε, που πράττουν τη βία, πρέπει να αντιμετωπιστούν εισαγγελικά και ποινικά.

Ερωτηθείς εάν αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλά για εκείνους που καλλιεργούν τη στρατηγική της έντασης, απάντησε καταφατικά.

πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews