Κοινωνία

Ναρκωτικά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο

Ναρκωτικά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εισέβαλλαν σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στη Σίνδο, όπου εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της εφόδου συνέλαβαν έναν άνδρα ο οποίος χρησιμοποιούσε το εργοστάσιο για να κάνει αποξήρανση της κάνναβης και να την αποθηκεύει. Οι αστυνομικοί κατασχέθηκαν δέκα δενδρύλλια, και ποσότητα κάνναβης που υπερβαίνει τα 2 κιλά.

Ο συλληφθέντας είναι 45χρονος ημεδαπός, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και Περί Όπλων.

Αναλυτικά όσα κατασχέθηκαν από την Αστυνομία:

Δέκα δενδρύλλια κάνναβης εκριζωμένα και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 372 γραμμαρίων. Ακόμη στην κατοχή του συλληφθέντα αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Εννέα δέματα κάνναβης συνολικού βάρους (882) γραμμαρίων, πέντε αυτοσχέδια τσιγάρα εμπλουτισμένα με κάνναβη, (3.500) ευρώ προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ένα πιστόλι κρότου-αερίου, που περιείχε εννέα φυσίγγια, ένα περίστροφο κρότου-αερίου και 1 κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link