Κοινωνία

Ναρκωτικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας βρήκαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ.

Ναρκωτικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας βρήκαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ.

Ποσότητες ναρκωτικών, οι οποίες έχουν παρακρατηθεί παρανόμως από αστυνομικούς βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν εντός του Τμήματος ποσότητα κάνναβης, «φιξάκι» ηρωίνης και 29 ναρκωτικά χάπια, που δεν είχαν καταχωρηθεί στα υπηρεσιακά βιβλία.

 

Για το περιστατικό διενεργείται περαιτέρω προανάκριση προκειμένου να διακριβωθεί η προέλευση και ο κάτοχος/οι των κατασχεθέντων ουσιών.

 

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.), ενώ στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας εξετάζεται η – κατά περίπτωση – επιβολή πρόσθετων πειθαρχικών κυρώσεων.

 

Οι έρευνες στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και στον Άγιο Παντελεήμονα θεωρούνται από τις πλέον ζωτικής σημασίας στα πλαίσια της κάθαρσης στην ΕΛ.ΑΣ. Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο τμήμα θεωρείται από τα πλέον προβληματικά στην ΕΛ.ΑΣ την τελευταία 15ετία και έχει διαπιστωθεί ότι στέγαζε πολλά κρούσματα διαφθοράς.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link