Ελλάδα

ΝΔ: Ανεκδιήγητη επιλογή ο Καρανίκας – Επιβάλλεται άμεσα η αποπομπή του

ΝΔ: Ανεκδιήγητη επιλογή ο Καρανίκας – Επιβάλλεται άμεσα η αποπομπή του

Την αποπομπή εντός της ημέρας του Ν. Καρανίκα απο τη θέση του συμβούλου του πρωθυπουργου ζητά η ΝΔ. “Μεταξυ άλλων απίθανων και ανόητων που δημόσια υποστηρίζει, εκθειάζει έργα και ημερες της διεθνούς τρομοκρατίας”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνοντας οτι “ο εκλεκτός του πρωθυπουργου έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει ως “αριστούργημα τέχνης” την τραγωδία των κατεστραμμένων δίδυμων πύργων”.

Ολα αυτα δεν ειναι αστεία, ειναι πολυ σοβαρά, τονίζει το κομμα της αξιωματικης αντιπολίτευσης και κάνει λόγο για ανεκδίηγητες επιλογές του πρωθυπουργου “διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο ειδικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού της χώρας, μεταξύ άλλων απίθανων και ανόητων που δημόσια υποστηρίζει, εκθειάζει έργα και ημέρες της διεθνούς τρομοκρατίας.

Ο εκλεκτός του πρωθυπουργού κ. Καρανίκας έφτασε στο απερίγραπτο σημείο να χαρακτηρίζει ως “αριστούργημα τέχνης”, την τραγωδία των κατεστραμμένων Δίδυμων Πύργων!

Όλα αυτά δεν είναι αστεία. Είναι πολύ σοβαρά.

Είναι πολύ σοβαρό για μια χώρα, την ώρα που αντιμετωπίζει τόσο μεγάλα προβλήματα, ο πρωθυπουργός της να προχωρά σε ανεκδιήγητες επιλογές, διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους.

Περιμένουμε – εντός της ημέρας – την αποπομπή του κ. Καρανίκα».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews