Πολιτική

Η ΝΔ διέγραψε τον Σαράκη (vid)

Η ΝΔ διέγραψε τον Σαράκη (vid)

Η ΝΔ διέγραψε από τα «γαλάζια» μητρώα της τον δικηγόρο του Η.Κασιδιάρη. Από το Γραφείο Τύπου του κόμματος εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από τα μητρώα μελών του κόμματος, ο κ. Παύλος Σαράκης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος».

Νωρίτερα ο Π.Σαράκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έκανε λόγο για ένα «βαρύτατο κατηγορητήριο» εναντίον του πελάτη του «το οποίο δεν διασταυρώνεται από την δικογραφική πραγματικότητα».

Σχολιάζοντας το πόρισμα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης υποστήριξε πως το πόρισμα αποδεικνύει το έλλειμμα να τεκμηριωθούν κατηγορίες και τόνισε πως «δεν υπάρχει το ελάχιστο επιβαρυντικό στοιχείο για τον Ηλία Κασιδιάρη».

Απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το αν ο πελάτης του εκπαίδευε μέλη και στελέχη της Χ.Α. στις πολεμικές τέχνες, το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Ενώ, έκανε λόγο για πολιτική σκοπιμότητα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υποστηρίζοντας ότι η σύλληψη του πελάτη του συνδέεται με την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές: “θέλουν να τον εξοντώσουν για σκοπιμότητες” είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σαράκης.

Πηγή real.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews