Ελλάδα

ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης ξεπέρασε τις προσδοκίες

ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης ξεπέρασε τις προσδοκίες

Σύμφωνα με κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιβεβαίωσε την «υπεροχή του έναντι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα», καθώς και «την πρωθυπουργικότητά του».

meimarakis

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά την αποχώρησή του από το Ραδιομέγαρο, της Αγίας Παρασκευής, ήταν εκνευρισμένος με τη διοίκηση της ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση για το αν είναι ευχαριστημένος με το debate είπε χαρακτηριστικά ότι «οι πολίτες θα μας πουν».

Ακόμη πρόσθεσε ότι «ήταν ένας καλός διάλογος, που θα μπορούσε να γίνει και αύριο και μεθαύριο κι αν είχαμε μία ακόμη εβδομάδα διαλόγου, ο κόσμος θα ενημερωνόταν καλύτερα».

Παράλληλα ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι «αν η διοίκηση της ΕΡΤ συμπεριφερόταν σωστά, θα είχαμε καλύτερο ντιμπέιτ», είπε με νόημα. Οταν μάλιστα ρωτήθηκε αν η παρατήρησή του αφορούσε το ζήτημα του ύψους ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε «Οχι μόνο. Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι τι έγινε από το πρωί και πώς συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ και τώρα. Αλλά ό,τι και να κάνει η ΝΔ θα πάει μπροστά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκνευρισμός είχε προκληθεί στη Νέα Δημοκρατία από το απόγευμα με  αφορμή ένα δημοσίευμα το οποίο αφορούσε τον κ. Μεϊμαράκη, που συζητήθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη όταν έφτασαν στο Ραδιομέγαρο πριν από το ντιμπέιτ μίλησαν με την ηγεσία της ΕΡΤ για το θέμα και μετέφεραν την έντονη ενόχληση για την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου δημοσιεύματος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews