Ελλάδα

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας η Βίκυ Σταμάτη

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας η Βίκυ Σταμάτη

Η Βίκυ Σταμάτη φέρεται να έκανε νέα απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου πήρε ένα μαχαίρι, διέφυγε της προσοχής των φυλάκων και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της.

Μάλιστα ο δικηγόρος της Φραγκ. Ραγκούσης είπε πως η πελάτισσά του, ούρλιαζε και ζητούσε επιμόνως να δει το παιδί της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν την πρόλαβαν οι συνοδοί της την τελευταία στιγμή. Την Βίκυ Σταμάτη αφόπλισε ο ψυχολόγος της, παίρνοντας το μαχαίρι από τα χέρια της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, πήρε το μαχαίρι ενώ μετέβαινε από το δωμάτιο της στο χώρο προμήθειας των φαρμάκων κι εκμεταλλεύτηκε αστραπιαία την αδράνεια δευτερολέπτου των συνοδών της.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η κυρία Σταμάτη έκανε την απόπειρα, αφότου έμαθε ότι νωρίτερα το παιδί της είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας από τον αδελφό της.

Ο Φρ. Ραγκούσης είπε στο iefimerida.gr ότι το παιδί έκανε εμετούς και αρχικά φοβήθηκαν για σκωληκοειδίτιδα, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι πάσχει από γαστρεντερίτιδα.

Η Βίκυ Σταμάτη παρακάλεσε τις αρχές να της δώσουν ολιγόωρη άδεια προκειμένου να επισκεφθεί το παιδί της στο νοσοκομείο, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης, έκανε για άλλη μια φορά έκκληση ανθρωπιάς προς τις αρμόδιες αρχές να της δοθεί ολιγόωρη άδεια προκειμένου να βρεθεί έχοντας αστυνομική συνοδεία, κοντά στο παιδί της.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews