Ελλάδα

Νέα απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη

Νέα απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη

Για άλλη μια φορά-η έκτη συνολικά-απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει η Βίκυ Σταμάτη. Μόλις η Βίκυ Σταμάτη άκουσε ότι το αίτημα αποφυλάκισης δεν έγινε δεκτό άρχισε να ουρλιάζει λέγοντας “ανοίξατε δύο τάφους”, “έλεος πια”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη ζήτησε να εξαιρεθεί η έδρα. “Επιθυμώ να θέσω το αίτημα εξαιρέσεως έδρας. Αντιμετωπίζουμε μια δικαστική εξουσία που αρνείται να αποδώσει δικαιοσύνη και αλήθεια” ανέφερε χαρακτηριστικά

Μάλιστα διάβασε στο δικαστήριο την αίτηση εξαίρεσης, λέγοντας ότι έχει γράψει κάτι για τον άνδρα της και το παιδί της. “Όταν θα είναι νεκρή από αισθήσεις δεν θα έχει νόημα να είμαι κοντά στο παιδί μου. Πρέπει να μιλήσει ο σύζυγός μου διότι δικάζομαι ως Τσοχατζοπουλου όχι ως Σταμάτη. Έλεος όχι πια” ανέφερε οργισμένη.

Από την άλλη πλευρά ο Άκης Τσοχατζόπουλος ζήτησε και αυτός το λόγο από το δικαστήριο κάνοντας λόγο για απαράδεκτη, απάνθρωπη και εκδικητική απόφαση ενώ φώναζε προς το δικαστήριο πως οι δικαστές λειτουργούν ως “διεκπεραιωτές”. Τέλος το δικαστήριο θα αποφανθεί επί της αιτήσεως εξαίρεσης στις 24 Ιουνίου.

 

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews