Ελλάδα

Νέα Δημοκρατία:Η πολιτική αθλιότητα στην οποία κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο

Νέα Δημοκρατία:Η πολιτική αθλιότητα στην οποία κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο

H Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως προσπαθεί να επιβάλλει φανατισμό και διχασμό.

Από την άλλη πλευρά με δεύτερη ανακοίνωση η Αξιωματική αντιπολίτευση ζητάει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τοσκα, να μην παρέχουν κάλυψη σε φασιστοειδή και τραμπούκους.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τα όσα είπε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Όλγα Γεροβασίλη και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Σκουρλέτης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η πολιτική αθλιότητα στην οποία κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο. Έφτασαν στο σημείο να παραποιούν σκόπιμα τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, παρόλο που διατυπώνονται ξεκάθαρα από τον Πρόεδρό της.

Έφτασαν, ακόμη χειρότερα, στο σημείο να ταυτίζονται στα εθνικά μας θέματα με τη θέση της Τουρκίας και στα εσωτερικά ζητήματα με ακραία στοιχεία.

Στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν από τα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλουν, επιχειρούν να φανατίσουν και να διχάσουν.

Γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνοι. Ας σκεφτεί ο κάθε πολίτης τι θα έλεγαν και τι θα έπρατταν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ εάν γεγονότα σαν το χθεσινό συνέβαιναν με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας».

Οι κκ Τσίπρας και Τόσκας να μην καλύπτουν άλλο τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή

«Καλούμε τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τόσκα να μην προστατεύουν και να μην καλύπτουν άλλο τους τραμπούκους και τα φασιστοειδή.

Ας καταλάβει ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι είναι άμεσα υπόλογος για την καθυστέρηση που παρατηρείται στη σύλληψη των δραστών, η ταυτότητα των οποίων είναι γνωστή από την πρώτη στιγμή, όπως ο ίδιος έχει επισήμως δηλώσει.

Ας αφήσει τα λόγια και ας απολογηθεί για την ανεπάρκεια των μέτρων περιφρούρησης της χθεσινής συγκέντρωσης των Ποντίων, που έδωσε τη δυνατότητα σε ακραία στοιχεία να επιτεθούν σε μέλος του Κοινοβουλίου».

Πηγή: Βολές ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική αθλιότητα δεν έχει προηγούμενο -Οι κ.κ. Τσίπρας και Τόσκας να μην καλύπτουν άλλο τους τραμπούκους | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/234501/voles-nd-kata-syriza-i-politiki-athliotita-den-ehei-proigoymeno-oi-kk-tsipras-kai-toskas#ixzz3qhrm30iF

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews