Ελλάδα

Νέα επίθεση Αλαβάνου σε Τσίπρα

Νέα επίθεση Αλαβάνου σε Τσίπρα

Ο Επικεφαλής του Σχεδίου Β΄και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος εξαπολύει δριμεία επίθεση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο κύριος Αλαβάνος μιλώντας στο Mega, μεταξύ άλλων είπε ότι ο πρωθυπουργός, έχει μεγάλη ικανότητα να επιβιώνει στο πολιτικό σύστημα.

Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Σχεδίου Β υπογράμμισε πως το κύριο κριτήριο που χαρακτηρίζει έναν πολιτικό είναι το κατά πόσο υπηρετεί τις ανάγκες του ελληνικού λαού, έχει συνέπεια και είναι ειλικρινής και μιλάει ανοικτά στον κόσμο.

«Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη γιατί σε λίγους μήνες, που ήμασταν μικρό κόμμα, είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν και συγκρούστηκα»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κληθείς να σχολιάσει το επιχείρημα ότι εάν δεν υπογραφόταν η συμφωνία τότε η χώρα θα καταστρεφόταν, ο κ. Αλαβάνος απάντησε πως προτιμά έναν φτωχό και τίμιο άνθρωπο.

Από την άλλη πλευρά ο κύριος Αλαβάνος υπογράμμισε πως δεν περίμενε από μία αριστερή κυβέρνηση να επιλέξει τον δρόμο του μνημονίου.

Τόνισε δε ότι αυτό που του έκανε εντύπωση είναι το πώς η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «κράτησε» τόσους αριστερούς να ψηφίσουν το μνημόνιο και κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος ότι θέτει εν κινδύνω τη λαϊκή συνείδηση της αριστεράς.

Τέλος ο κύριος Αλαβάνος κατέληξε λέγοντας ότι ένα από τα πιο βαριά συμπτώματα της παρατεταμένης κρίσης είναι ότι δημιουργούνται χαμένες γενιές.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews