Κόσμος

Νέα Υόρκη: Νεαρός αποκεφάλισε τη μητέρα του πριν αυτοκτονήσει

Νέα Υόρκη: Νεαρός αποκεφάλισε τη μητέρα του πριν αυτοκτονήσει

Το κεφάλι της βρέθηκε στο δρόμο

Το κεφάλι της 66χρονης βρέθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο από τον κορμό της, ενώ ο γιος της πήδηξε λίγο αργότερα στις γραμμές του τρένου

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Άνδρας φαίνεται ότι μαχαίρωσε θανάσιμα την 66χρονη μητέρα του πριν αποκεφαλίσει τη σορό της, η οποία βρέθηκε στο δρόμο -με το κεφάλι στο απέναντι πεζοδρόμιο. Λίγα λεπτά αργότερα, ο άνδρας πήδηξε στις γραμμές του τρένου, ακολουθώντας στο θάνατο τη μητέρα του.

Αυτόπτες μάρτυρες που ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας θεώρησαν ότι ήταν μέρος φάρσας για τη γιορτή του Χάλογουιν, καθώς το κεφάλι της μητέρας του δράστη βρισκόταν στην απέναντι μεριά του δρόμου, μακριά από το υπόλοιπο σώμα.

Σύμφωνα με τις αρχές, το κεφάλι της γυναίκας βρέθηκε στην άλλη μεριά του δρόμου επειδή κάποιος ή κάποιοι το είχαν κλωτσήσει.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας στην κομητεία Νασάου του Λονγκ Άιλαντ επιβεβαίωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι οι αρχές είχαν εντοπίσει το πτώμα μιας γυναίκας μπροστά από το διαμέρισμά της το βράδυ της Τρίτης και ότι ο γιος της βρέθηκε νεκρός αφού έπεσε σε κοντινές γραμμές τρένου.

Σύμφωνα με τις αρχικές έρευνες, «δεν υπάρχουν αναφορές για ενδοοικογενειακή βία μεταξύ μητέρας και γιου, ούτε και οποιαδήποτε ένδειξη για τρομοκρατική δράση», δήλωσε αξιωματούχος.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο της εφημερίδας, ο γιος, Ντέρεκ Γουόρντ 35 ετών, είχε στην κατοχή του ένα περίστροφο όταν πήδηξε στις γραμμές τη στιγμή που πλησίαζε το τρένο. Ο ίδιος είχε ιστορικό ψυχιατρικής ασθένειας, ενώ σκότωσε τη μητέρα του με ένα μαχαίρι.

Η γυναίκα, Πατρίσια Γουόρντ 66 ετών, ήταν πρώην καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Πηγή in

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews