Κοινωνία

Νέα στοιχεία-σοκ: Οι δράστες άνοιξαν πυρ και σε μάρτυρα που έτρεξε πίσω τους [βίντεο]

Νέα στοιχεία-σοκ: Οι δράστες άνοιξαν πυρ και σε μάρτυρα που έτρεξε πίσω τους [βίντεο]

Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς από μαρτυρίες όσων ήταν στον τόπο του εγκλήματος. Ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας την περασμένη Παρασκευή περιγράφει με λεπτομέρειες το χρονικό της επίθεσης. Αν και αρχικά, είχε γίνει λόγο για τέσσερα μόνο άτομα στο πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από τα γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής, τελικά οι νέες καταθέσεις μιλούν για έξι. Οι τέσσερις που δέχθηκαν και τα πυρά των δολοφόνων και ακόμη δύο στην είσοδο των γραφείων.

Μάλιστα, το στέλεχος της Χρυσής Αυγής είπε ότι μετά τη δολοφονία, ένας θαμώνας από την κοντινή καφετέρια, πετάχτηκε έξω, ανέβηκε στην μηχανή του και για αρκετά μέτρα τους ακολούθησε, όμως και εκείνος δέχθηκε τα πυρά τους.

Όσο για το τέταρτο μέλος της Χρυσής  Αυγής, που την στιγμή της επίθεσης συνομιλούσε με τους άλλους τρεις άτυχους νέους, έχει υποστεί σοκ. Οι σφαίρες περνούσαν ξυστά από δίπλα του, γλυτώνοντας από θαύμα, ενώ αμέσως μετά της επίθεση δεν μπορούσε καν να συνειδητοποιήσει πως δεν έχει χτυπηθεί, με αποτέλεσμα να του βγάλουν τα ρούχα για να σιγουρευτούν πως δεν έχει χτυπηθεί.

 

 

 

πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews