Πολιτική

Το νέο αξεσουάρ του Σταύρου Θεοδωράκη (εικόνα)

Το νέο αξεσουάρ του Σταύρου Θεοδωράκη (εικόνα)

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζει την Εν Ελλάδι περιοδεία του. Πιο συγκεκριμένα επισκέπτεται περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως η Έδεσσα, όπου συνομίλησε με δημοσιογράφους. Αυτή τη φορά εκτός από το σακίδιο που φέρει πάντα μαζί του, φαίνεται ότι απέκτησε νέο αξεσουάρ. Το αξεσουάρ αυτό είναι…μια γκλίτσα.

theodorakisglitsa3

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τους δημοσιογράφους τόνισε ότι “από το πρωί βλέπω ομορφιές. Αποφασίσαμε να αναδεικνύουμε και τα θετικά παραδείγματα αυτής της χώρας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Πέλλας που παράγει, εξάγει και συμβάλλει στην εθνική οικονομία».

Επιπλέον ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζοντας τις επισκέψεις του, βρέθηκε στα Γιαννιτσά, τη Σκύδρα. Σε αυτές τις περιοχές είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες, και εργάτες των περιοχών.

Ακόμη είχε την ευκαιρία να δώσει το παρόν σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν κερασοπαραγωγοί στα Βρυτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες του τις επισκέψεις δεν αποχωρίστηκε δύο πράγματα..τη γκλίτσα και το σακίδιό του.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews