Ελλάδα

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου (vid)

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου (vid)

Μετά το χθεσινό επεισόδιο με τον ταξίαρχο έξω από τη Βουλή η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι πρωταγωνίστρια σε νέο επεισόδιο. Αυτή τη φορά η κυρία Κωνσταντοπούλου τα βάζει με τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν την εκδήλωση του Συνήγορου του Πολίτη είδαν την πρόεδρο της Βουλής. Όπως ήταν φυσικό της ζήτησαν να μιλήσει για το επεισόδιο με τον ταξίαρχο. Εκείνη τη στιγμή η κυρία Κωνσταντοπούλου με έντονο ύφος δε δίστασε να τα βάλει με το δημοσιογράφο του STAR Βαγγέλη Γκούμα από τον οποίο ζήτησε να απολογηθεί.

«Εσείς ποιός είστε; Πώς λέγεστε;», του είπε, σε άγριο ύφος και στη συνέχεια τον «μάλωσε» γιατί την εμπόδιζε να μπει στο χώρο της εκδήλωσης! «Το να με εμποδίζετε να μπω στην εκδήλωση είναι παραβίαση των δικών σας υποχρεώσεων», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ο δημοσιογράφος της απάντησε ότι  «δεν μπορούμε να ρωτήσουμε ως δημοσιογράφοι για αυτό το περιστατικό;» η Πρόεδρος της Βουλής δε δίστασε να τον  διακόψει και να τον ρωτήσει «από ποιο μέσο είστε» και στη συνέχεια του είπε:

«Θα φροντίσετε να αποκαταστήσετε την πραγματικότητα για όλη την παραπληροφόρηση που έχει μεταδώσει ο σταθμός σας».

Από την άλλη πλευρά η πρόεδρος της Βουλής αναφερόμενη στο περιστατικό ούτε λίγο ούτε πολύ υπέδειξε στα Μέσα Ενημέρωσης τα θέματα που θα πρέπει να προβάλλουν ενώ παράλληλα δε δίστασε να εκτοξεύσει κατηγορίες αναφορικά με εκστρατείες παραπληροφόρησης.

Στη συνέχεια μιλώντας για το περιστατικό, ουσιαστικά υπέδειξε στα Μέσα Ενημέρωσης ποια είναι τα θέματα που θα πρέπει να προβάλλουν και τα κατηγόρησε για εκστρατεία παραπληροφόρησης.

Μάλιστα με οργισμένο ύφος είπε «πως τα θέματα που πρέπει να αναδεικνύονται τα δίκαια αίτημα και οι προσπάθειες των υπουργών να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα μνημόνια και όχι αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης από τα Μέσα που έχουν ωφεληθεί από τα μνημόνια».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews