Ελλάδα

Νέο επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστές τη Σοφία Βούλτεψη,το Στάθη Λεουτσάκο και το Νίκο Φίλη

Νέο επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστές τη Σοφία Βούλτεψη,το Στάθη Λεουτσάκο και το Νίκο Φίλη

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχα νωρίτερα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, και το βουλευτή Α Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Λεουτσάκο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γαλάζια βουλευτής επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι έχουν διοριστεί συγγενείς και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού.

Τότε ο Στάθης Λεουτσάκος αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι στην κυβέρνηση ανήκουν και στελέχη που δεν ανήκουν στα δύο κόμματα που τη στηρίζουν ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στην δήλωση για έλλειψη χαρτιού που είχε αποδοθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στη Σοφία Βούλτεψη.

«Ντροπή σας, είστε απαράδεκτος, κάνετε συνεχώς τον έξυπνο»,ήταν η απάντηση της Σοφίας Βούλτεψη, η οποία τόνισε ότι δεν είχε πει ποτέ την συγκεκριμένη φράση. «Εσείς είστε απαράδεκτη», απάντησε ο Στάθης Λεουτσάκος, «κι εσείς προκλητικός και μην τυχόν και σταματήσετε να λέτε για τη δραχμή»,ανταπάντησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζοντας μάλιστα σε τρολάρισμα την επίμαχη φράση.

Εν τω μεταξύ στη διένεξη παρενέβη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι είναι άκαιρη αντιπαράθεση: «Δεν είναι της δικαιοδοσίας του χαρτιού υγείας η σημερινή συνεδρίαση, ο καθένας ό,τι λέει μένει, τα διάφορα τσιτάτα, άλλωστε σημασία έχει το ύφος της κ. Βούλτεψη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τότε η Σοφία Βούλτεψη δήλωσε κάτι σχετικό με έλλειψη ανδρισμού ενώ κατηγόρησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι χρησιμοποιεί την εν λόγω φράση που δεν είχε αναφέρει ποτέ. Μάλιστα απείλησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για κατασυκοφάντηση εάν αποδοθεί άλλη φορά σε εκείνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ακρόασης του Αθανασίου Μπακαλέξη ο οποίος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΓΑ.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews