Επιστημονικά

Το νέο iPad Air από την 1η Νοεμβρίου στα καταστήματα OΤΕ, Cosmote και Γερμανός

Το νέο iPad Air από την 1η Νοεμβρίου στα καταστήματα OΤΕ, Cosmote και Γερμανός

Το νέο iPad Air WiFi + Cellular και το νέο iPad mini με οθόνη Retina ανακοινώθηκαν χθες από την Apple, με το iPad Air να είναι άμεσα διαθέσιμο την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, από το δίκτυο καταστημάτων OTE, Cosmote και Γερμανός.To νέο iPad Air υποστηρίζει ταχύτητες 4G, που πρώτη η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα, ενώ είναι μικρότερο και ελαφρύτερο σε σχέση με προηγούμενο μοντέλο. Είναι εξοπλισμένο με το νέο επεξεργαστή Α7 που υποστηρίζει 64bit εφαρμογές και έρχεται σε 2 χρώματα, ασημί και γραφίτη.

Το νέο iPad mini με οθόνη Retina, θα υποστηρίζει και αυτό ταχύτητες 4ης γενιάς και θα λανσαριστεί από το δίκτυο καταστημάτων OTE, COSMOTE και Γερμανός μέσα στο Νοέμβριο.

Οι αλυσίδες καταστημάτων Γερμανός και ΟΤΕ θα διαθέσουν εμπορικά και τις εκδόσεις WiFi only και στα 2 προϊόντα, iPad Air και iPad mini με οθόνη Retina.

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.apple.com/ipad/

Προσφορά

Την ίδια στιγμή, από τις 21 Οκτωβρίου οι πελάτες του δικτύου καταστημάτων OTE, COSMOTE και Γερμανός μπορούν να αποκτήσουν το μοναδικό iPad mini WiFi 16GB και iPad με οθόνη Retina WiFi 16GB, μαζί με δώρο το WiFi Pocket MF60 αξίας 56,90€ σε εκπληκτική τιμή ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go.

 

 

 

πηγή: newpost.gr

 

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews