Επιστημονικά

Το νέο Twitter πιο κοντά στο Facebook

Το νέο Twitter πιο κοντά στο Facebook

Στο ανασχεδιασμένο Twitter η φωτογραφία χρήστη τοποθετείται στην πάνω αριστερή γωνία της κορυφής του προφίλ (και καταλαμβάνει πλέον περισσότερο χώρο). Επιπροσθέτως: τα βιογραφικά στοιχεία, τα tabs (Tweets, Following, Followers, Favorites, Lists), αλλά και η νέα κατηγορία Photo/Video, δημιουργούν μια εντελώς νέα εικόνα του Twitter. Ακόμα και τα tweets απεικονίζονται, πλέον, σε παράθυρα διαφορετικών μεγεθών, τα οποία διαβάζονται από αριστερά προς τα δεξιά, δηλαδή σαν μια προσομοίωση ανάγνωσης βιβλίου.

Το νέο design του Twitter αποκαλύφθηκε χάρη στον συντάκτη του Mashable, Ματ Πετρόντζιο ο οποίος επιλέχθηκε ως μέλος μιας μικρής δεξαμενής χρηστών, στους οποίους εμπιστεύτηκε το Twitter, τη δοκιμή της ανασχεδιασμένης του πλατφόρμας.Και φυσικά, ο Πετρόντζιο τράβηξε ένα screenshot του προφίλ του, για να μας δείξει τις δραστικές αλλαγές της σελίδας του χρήστη.

Η δοκιμαστική επανασχεδίαση του Twitter είναι -βέβαια- σε πειραματικό στάδιο ακόμα και δεν είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει στη μορφή που το βλέπουμε. Το Twitter δεν έχει προβεί ακόμα σε κανένα σχόλιο, αν και συνηθίζει να δοκιμάζει πειραματικά τις νέες του εκδοχές, πριν τις ρίξει στην αγορά.

 

 

 

 

 

πηγή: techit.gr

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews