Πολιτική

Νέος χαμός στη Βουλή! Χρυσαυγίτες φώναζαν “τουρκόσπορους” τους βουλευτές

Νέος χαμός στη Βουλή! Χρυσαυγίτες φώναζαν “τουρκόσπορους” τους βουλευτές

Άλλη μια πρωτοφανής πρόκληση της Χρυσής Αυγής μέσα στην ελληνική Βουλή!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με αφορμή τον εορτασμό από τη Βουλή της ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στον πολιτικο κόσμο ότι προσκυνά τους Τούρκους σας σύγχρονους ραγιάδες ενώ αυτό που πυροδότησε το κλίμα ήταν ο χαρακτηρισμός “πράκτορες” για τρεις βουλευτές: Αχμέτ Χατζηοσμάν, Ζειμπέκ Χουσεϊν και Αϊχάν Καραγιουσούφ.

 

Μάλιστα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής καυτηρίασε την παρουσία τους στα εγκαίνια του μουσείου Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλοντας ότι στην πινακίδα αντί για τη λέξη Κωνσταντινούπολη υπάρχει η λέξη Ίστανμπουλ.

 

Αυτό προκάλεσε την οργή των τριών βουλευτών η οποία με την σειρά της προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη…

Ως αποτέλεσμα, από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής να ακούγονται οι λέξεις “τουρκόσποροι” αλλά και από τα χείλη του Ηλία Κασιδιάρη η φράση: Αν σε χαλάει να πας στην Ιστανμπουλ!

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής, κ. Μαρκογιαννάκη ο οποίος μίλησε για ατοπήματα και ζήτησε από τον κ. Παππά να ανακαλέσει και να συναινέσει για να διαγραφούν αυτές οι φράσεις από τα πρακτικά. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής όμως απάντησε “Δεν συναινώ! Φωνάξτε τον φρούραρχο!”.

 

Τελικά, με εντολή του κ. Μαρκογιαννάκη διαγράφηκαν οι απίστευτες εκφράσεις από τα πρακτικά με τον Πρόεδρο της Βουλής να συστήνει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να είναι ευπρεπείς στους χώρους της Βουλής.

 

Πηγή: newsit.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews