Μουσική

Νέος δίσκος για την Katy Perry

Νέος δίσκος για την Katy Perry

Προ των πυλών ο τέταρτος δίσκος της Katy Perry από την δισκογραφική εταιρία Capitol. Στις 18 Οκτωβρίου 2013 θα κυκλοφορήσει ο επερχόμενος δίσκος όπου τιτλοφορείται ως Prism. Με το single Roar να έχει κατακλύσει ήδη τους θαυμαστές, προετοιμαζόμαστε για έναν ακόμα δυναμικό δίσκο με ποπ – κεντρικό ήχο. Ο τίτλος του δίσκου, όπως ανέφερε η Perry εν μέσω των φετινών MTV Video Music Awards, προκύπτει από το γεγονός, πως «άφησε τελικά το φως να μπει στην ζωή της και καταφέρει έτσι να δημιουργήσει όλα αυτά τα τραγούδια που αναφέρονται στην αντανάκλαση του εαυτού της και την εξέλιξη της προσωπικότητας της.»

 

Τρανό παράδειγμα του χαρακτηρισμού αυτού είναι το πρόσφατο single Roar, που είναι και το πρώτο τραγούδι του δίσκου. Σε εκείνο, οι στίχοι υποδηλώνουν όπως αναφέρει η Perry: «την ενδυνάμωση του χαρακτήρα έναντι στις προκλήσεις που συναντάς καθημερινά στην ζωή σου.» «Ο μεγαλύτερο μπελάς που μπορεί να σε εμποδίσει είναι ο εαυτός σου και το τραγούδι αναφέρεται στον τρόπο που στέκεται στο ύψος σου και τα ξεπερνάς όλα.»

 

Ακολουθεί η λίστα με τα τραγούδια του Prism. Ο επερχόμενος δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου 2013 στην Γερμανία, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες θα βρίσκεται από τις 22 Οκτωβρίου 2013.

 

 1. Roar
 2. Legendary Lovers
 3. Birthday
 4. Walking On Air
 5. Unconditionally
 6. Dark Horse (σε συνεργασία Juicy J)
 7. This Is How We Do
 8. International Smile
 9. Ghost
 10. Love Me
 11. This Moment
 12. Double Rainbow
 13. By The Grace of God

 

της Δανάης Σωπασή

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews