Ελλάδα

Νίκη Φούντα: Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής

Νίκη Φούντα: Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής

Την ανάγκη για αλλαγή πολιτικής στη χώρα επεσήμανε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, κατά τη διάρκεια τοποθέτησής της στην εκπομπή “Τώρα”  της Άννας Μπουσδούκου, στο ΣΚΑΙ.

Παράλληλα η βουλευτής δήλωσε ότι δε πείσθηκε από το διάγγελμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι η χώρα μας για να ξεφύγει από την πολιτική αβεβαιότητα στην οποία έχει περιέλθει θα πρέπει να αλλάξει πολιτική κατεύθυνση. Μάλιστα η κυρία Φούντα συμπλήρωσε ότι θα πειθόταν γι αυτό μόνο αν κάθονταν στο ίδιο τραπέζι τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση. “Αυτό που θα μας έπειθε ήταν να κάθονταν στο ίδιο τραπέζι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ”. Αυτό θα με ικανοποιούσε δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα περί ομαδικής ανεξαρτητοποίησης της ΔΗΜΑΡ η κυρία Φούντα ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται αυτό το ενδεχόμενο ενώ τα χαρακτήρισε ως “ανυπόστατα”. Αναφερόμενη  στη διαφαινόμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ η βουλευτής είπε πως όταν υπάρξει η συμφωνία των δύο κομμάτων θα υπάρξουν και οι ανάλογες δηλώσεις.

Όσον αφορά δε τη στάση που θα κρατήσει η ίδια, η κυρία Φούντα τόνισε ότι “η δική μου θέση είναι ότι προσπάθησα να είναι διαφορετική, τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν με εκφράζει αυτή η τάση”. Τέλος σε ερώτηση για τον αν υπάρχει η πιθανότητα ανεξαρτητοποίησής της από τη ΔΗΜΑΡ η κυρία Φούντα δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews