Ελλάδα

Νίκος Παππάς: Η κυβέρνηση ανετράπη εκ των έσω

Νίκος Παππάς: Η κυβέρνηση ανετράπη εκ των έσω

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στο οικονομικό κανάλι SBC, άφησε οξείς υπαινιγμούς τόσο προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη όσο και προς  την εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Επικρατείας, είπε ότι η κυβέρνηση «έπεσε» εκ των έσω και πως τα υπόλοιπα κόμματα δεν ήταν ο μόνος αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Παππάς υποστήριξε πως οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για το εάν επικεφαλής της διαπραγμάτευσης για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας ή κάποιος άλλος.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία με τους θεσμούς παραδέχθηκε πως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιδίωκε η κυβέρνηση, αλλά τόνισε με νόημα πως για να είναι κανείς επαναστάτης θα πρέπει να ξέρει πότε θα κάνει τους κατάλληλους συμβιβασμούς και πότε να φτάνει στις κατάλληλες συμφωνίες.

Σχετικά με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως μπορεί και παραμένει στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας πως τα μέτρα στήριξης των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων, οι 100 δόσεις, η κατάργηση των 5 ευρώ στα νοσοκομεία κ.τ.λ υλοποιήθηκαν.

Τέλος, αναφορικά με τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων με λίστα, τόνισε πως θα βασίζεται κυρίως στην κατάταξη των βουλευτών σύμφωνα με τις ψήφους των τελευταίων εκλογών, αλλά και την κάλυψη των θέσεων από πρόσωπα που θα σχετίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews