Ελλάδα

Νίκος Παππάς:«Επιδιώκουμε μία συμφωνία που θα ανακόψει κάθε συζήτηση για το ενδεχόμενο ενός Grexit»

Νίκος Παππάς:«Επιδιώκουμε μία συμφωνία που θα ανακόψει κάθε συζήτηση για το ενδεχόμενο ενός Grexit»

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στον Paul Mason του Channel 4 έδωσε απαντήσεις για τη γραμμή που κρατάει στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους η ελληνική κυβέρνηση.

«Επιδιώκουμε μία συμφωνία που θα ανακόψει κάθε συζήτηση για το ενδεχόμενο ενός Grexit και θα επιτρέψει στην Ελλάδα να επιστρέψει σε τροχιά ανάπτυξης εντός της Ευρωζώνης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς.

«Αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι έχει αποφασιστικότητα κι ότι δεν θέλει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος» πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας.

Ακόμη έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα μετά τον χθεσινό σάλο επισημαίνοντας πως αυτός θα πρέπει να περιοριστεί στο ρόλο του και να παραμείνει ουδέτερος.

Τέλος απαντώντας  σε σχετική ερώτηση, ο κύριος Παππάς χαρακτήρισε τον εαυτό του «ευρωπαϊστή» πολιτικό και είπε πως αυτό για εκείνον σημαίνει «να παλεύεις για να κάνεις τον κόσμο να πιστέψει ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος μέσα στην Ευρώπη. Αυτή είναι η κληρονομιά μας και αυτό κάνει την Ευρώπη το καλύτερο μέρος για να ζει κανείς».

Δείτε το βίντεο

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews