Ελλάδα

Ντ.Μπακογιάννη:«H Ελλάδα έφτασε στο αμήν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»

Ντ.Μπακογιάννη:«H Ελλάδα έφτασε στο αμήν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega κατηγόρησε τον αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά για συρρίκνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«H χώρα χρειάζεται μια ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,ισχυρή,συλλογική και δημοκρατική. Σήμερα την έχει; Η απάντηση είναι όχι, δεν την έχει. Πρέπει να την αποκτήσει; Ναι, πρέπει να την αποκτήσει και πάντως κάποιοι από εμάς θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αποκτήσει» επεσήμανε η κυρία Μπακογιάννη. Παράλληλα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία υπέστη μια πολύ μεγάλη ήττα ενώ είπε ότι «έχει υποχρέωση να κάνει την αυτοκριτική του ο Αντώνης Σαμαράς.

Από την άλλη πλευρά η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε ότι  «η Ελλάδα έφτασε στο αμήν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει προσωπικά μια πολύ μεγάλη απόφαση». Σύμφωνα με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας  ή «θα πάει με στόχο να κάνει μια συμφωνία, η οποία δεν θα είναι πολιτική και θα μας επιτρέψει πράγματι να ανασάνουμε, ή θα πάρει την απόφαση ότι θα οδηγήσει την Ελλάδα στα βράχια και θα είναι ο συντομότερος σε διάρκεια πρωθυπουργός αυτής της χώρας».

Τέλος αναφερόμενη στις επικουρικές συντάξεις, η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι «σήμερα τα ταμεία έτσι όπως είναι δομημένα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν επικουρικές συντάξεις, άρα μια μείωση των επικουρικών συντάξεων είναι μέσα σε αυτά που πρέπει να κάνουμε».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews