Κοινωνία

Νταλίκα σάρωσε 8 αυτοκίνητα στον Κηφισό

Νταλίκα σάρωσε 8 αυτοκίνητα στον Κηφισό

Νταλίκα με φορτίο αλευριού εξετράπη της πορείας της στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε οκτώ ΙΧ αυτοκίνητα και ένα λεωφορείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, απο την καραμπόλα τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο και η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πειραιά διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις εννιά το πρωί, όταν ο οδηγός της νταλίκας, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατεύθυνση, ενώ κινείτο επι της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κοντά στην έξοδο της Αττικής οδού. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αφού έπεσε πάνω σε οκτώ ΙΧ και ένα λεωφοφορείο, ανέβηκε στο κράσπεδο του δρόμου και ακινητοποιήθηκε. Ταυτόχρονα, τα σακιά με αλεύρι που μετέφερε χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας έπεσαν απο την νταλίκα γεμίζοντας το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός δήλωσε ότι “δεν έπιασαν” τα φρένα του και αναγκάστηκε να ανέβει στο κράσπεδο για να αποφύγει τα χειρότερα. Το ένα απο τα 8 ΙΧ αυτοκίνητα κατεστράφη ολοσχερώς και τα υπόλοιπα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Πηγή kathimerini

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews