Ελλάδα

Ο Άδωνις έστειλε επιστολή στον Πλακιωτάκη για την υπόθεση Φλαμπουράρη

Ο Άδωνις έστειλε επιστολή στον Πλακιωτάκη για την υπόθεση Φλαμπουράρη

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με επιστολή του προς τον μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος Γιάννη Πλακιωτάκη ζητάει να ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών για να εξεταστεί ο φάκελος του πόθεν έσχες του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Σύνταγμα  για να υπάρξει σύσταση προανακριτικής επιτροπής, χρειάζεται να υπάρξει πρόταση που φέρει τις υπογραφές 30 τουλάχιστον βουλευτών, καθώς επίσης και τις υπογραφές 60 βουλευτών, για σύσταση εξεταστικής επιτροπής. 

Αναλυτικά η επιστολή

«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Αφού σου ευχηθώ για άλλη μια φορά καλή επιτυχία στα καθήκοντα σου, θέλω να σε παρακαλέσω να αναλάβεις πρωτοβουλία, όπως η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώσει άμεσα τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών για να εξεταστεί ο αποσταλείς από τον Άρειο Πάγο φάκελος που αφορά στην υπόθεση του ψευδούς πόθεν έσχες του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη.

Θέλω, επίσης, να σε παρακαλέσω να συνεργαστούμε όλοι γρήγορα ώστε να μην αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κουκουλώσει και αυτή την υπόθεση.

Σε ευχαριστώ πολύ,
Άδωνις Γεωργιάδης »

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews