Κοινωνία

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μηνύει τον Κώστα Βαξεβάνη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μηνύει τον Κώστα Βαξεβάνη

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε μήνυση στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, καθώς ο τελευταίος στο περιοδικό που εκδίδει ανέφερε ότι ο υπουργός συναντήθηκε με γνωστό βιομήχανο φαρμάκων λίγη ώρα μετά από την κατάθεση της τροπολογίας για τα φάρμακα. Ο κύριος Γεωργιάδης φρόντισε να κάνει γνωστή αυτή του την απόφαση μέσω των social media και πιο συγκεκριμένα μέσω του twitter.

Μετά το πρώτο tweet μέσα από το οποίο έκανε γνωστή την απόφαση του ο κύριος Γεωργιάδης, ακολούθησε διάλογος μεταξύ του ίδιου και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Ο διάλογος μεταξύ των δύο μελλοντικών αντίδικων έχει ως εξής:

Άδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα κατετέθη η μήνυσή μου προς τον @KostasVaxevanis για τα γνωστά άθλια δημοσιεύματα. Τα υπόλοιπα επί του θέματος στο δικαστήριο.

Κώστας Βαξεβάνης: @AdonisGeorgiadi προτζεκτορα να έχετε μαζι στο δικαστηριο για κάνουμε προβολή βιντεο

Άδωνις Γεωργιάδης: @KostasVaxevanis τα περί βίντεο και του εκβιασμού μέσω αυτού συμπεριλαμβάνονται στην μήνυση και το τμήμα εκβιασμών θα ασχοληθεί. Ετοιμάσου…

Κώστας Βαξεβάνης: @AdonisGeorgiadi α είσαστε και αστροπελέκι.Δεν υπάρχουν εκβιασμοί για δημοσιευμένα πράγματα

Άδωνις Γεωργιάδης: @KostasVaxevanis δεν έχετε δημοσιεύσει κανένα βίντεο, διότι βίντεο δικό μου με φαρμακοβιομάχανο στο γραφείο του δεν υπάρχει και γιατί δεν τον κατονομάζετε αυτόν τον φαρμακοβιομάχανο; Ντρέπεστε; Για όλα αυτά όμως θα πληρώσετε. Και πολλά!

 

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews