Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο Σακελλαρίδης-Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του

Παραιτήθηκε ο Σακελλαρίδης-Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης  τηλεφώνησε εχθές στο βουλευτή και του ζήτησε να παραιτηθεί. Αιτία οι φήμες πως ο κύριος Σακελλαρίδης δε θα ήταν παρών στη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή.

Τις προηγούμενες ώρες υπήρξαν μαραθώνιες διαβουλεύσεις μεταξύ του Μαξίμου και της πλευράς του βουλευτή έτσι ώστε να αλλάξει γνώμη, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατόν

Ο κ. Σακελλαρίδης τελικά υπέβαλλε την παραίτησή του ενώ στην επιστολή παραίτησής του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι αποσύρεται τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Την θέση του πρώην βουλευτή θα πάρει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναδάκης ο οποίος ήταν ο πρώτος επιλαχών στην Α΄ Αθηνών.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης

“Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής με επιστολή την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και αφού προηγουμένως είχα ενημερώσει τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος για αυτή μου την κίνηση είναι ότι αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής. Η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν για εμένα μονόδρομο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Α’ Αθήνας για την εκλογή μου τον Γενάρη. Όσες και όσους συνεργαστήκαμε από τότε μέχρι και σήμερα.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου.  Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία“.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews