Κόσμος

Ο απαγωγέας του Κλίβελαντ, δεν αυτοκτόνησε!

Ο απαγωγέας του Κλίβελαντ, δεν αυτοκτόνησε!

Τον βρήκαν κρεμασμένο στο κελί του και όλοι πίστεψαν πως ο Αριέλ Κάστρο δεν άντεξε τις τύψεις και τα ισόβια και αυτοκτόνησε. Ίσως όμως τα πράγματα να μην είναι έτσι. Νέα στοιχεία στο φως για τις συνθήκες θανάτου του απαγωγέα του Κλίβελαντ.

Ο 53χρονος Κάστρο βρέθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου κρεμασμένος στο κελί του. Η δολοφονία αποκλείστηκε άμεσα, αφού ο απαγωγέας του Κλίβελαντ ήταν σε κελί απομόνωσης. Όλοι πίστεψαν πως είχε αυτοκτονήσει. Μέχρι χθες…

Νέα έκθεση για το θάνατο του Αριέλ Κάστρο αναφέρει πως ίσως ο 53χρονος να πέθανε από ασφυξία κατά τη διάρκεια αυτοϊκανοποίησης. Έκθεση των φυλακών όπου κρατούνταν αναφέρει πως ο Κάστρο βρέθηκε με το παντελόνι και το εσώρουχό του κατεβασμένο μέχρι τους αστραγάλους.

Ο Άριελ Κάστρο είχε απαγάγει και επί 10 χρόνια κρατούσε φυλακισμένες στο σπίτι του τρεις γυναίκες: τη Τζίνα Ντετζίζους, την Αμάντα Μπέρι και τη Μισέλ Νάιτ – Τις βασάνιζε και τις βίαζε – Κατάφεραν να αποδράσουν τον περασμένο Μάιο Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Κάστρο δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας ούτε και έδειχνε να έχει τάσεις αυτοκτονίας.

Η έκθεση προωθήθηκε στην αστυνομία για να εξετάσει το ενδεχόμενο ο θάνατος του Κάστρο να μην ήταν αυτοκτονία αλλά να πνίγηκε από ασφυξία κατά τη διάρκεια αυτοϊκανοποίησης, να προσπάθησε δηλαδή να πνιγεί για να έχει μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Πηγή newsit.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews