Κόσμος

Ο απίστευτος στόλος της αστυνομίας του Ντουμπάι

Ο απίστευτος στόλος της αστυνομίας του Ντουμπάι

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το «καθαρό» ποινικό μητρώο. Ή μήπως όχι; Γιατί ίσως όποιος βρεθεί στο Ντουμπάι να μπει στον πειρασμό να συλληφθεί. Μία βόλτα με τη McLaren MP4-12C, αρκεί για τέτοιες «κακές» σκέψεις.

Η αστυνομία στο Ντουμπάι πρόσθεσε και αυτό το αυτοκίνητο στον υπερπολυτελή στόλο της. Αν σκεφτεί κανείς πως η… φυσική του ταχύτητα είναι τα 330 χλμ./ ώρα και ότι πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάζει εξ’ολοκλήρου η McLaren από το 1998, τότε σίγουρα ο πειρασμός να βρεθεί κανείς με χειροπέδες στο Ντουμπάι είναι μεγάλος.

Τον τελευταίο χρόνο οι διωκτικές αρχές του εμιράτου έχουν κάνει ότι μπορούν για να συναγωνιστούν σε πολυτέλεια τους θαμώνες του Ντουμπάι. Πριν από το τελευταίο απόκτημα, στον υπερπολυτελή «στόλο» της αστυνομίας μπήκαν Lamborghini, Aston Martin, Bentley, Ferrari και Chevrolet μεταξύ άλλων. Ολα τα μοντέλα ξεπερνούν σε ταχύτητα τα 300 χλμ. την ώρα.

Οι πολυτελείς αγορές έγιναν έπειτα από κυβερνητική απόφαση, καθώς κρίθηκε ότι τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του κόσμου είναι απαραίτητα στην καταπολέμηση του εγκλήματος σε μία πόλη με τόσες πολλές λεωφόρους, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews