Γνώμες

Ο αριθμός της ημέρας: 18

Ο αριθμός της ημέρας: 18

Είναι κερδοφόρο το μήνυμα της ημέρας; Είναι μια μέρα που η Σελήνη θα συναντήσει τον Κόσμο. Είναι μια δύσκολη ημέρα αριθμολογικά που απαιτεί σύνεση και ψυχραιμία, αλλά πάντα υπάρχουν κύκλοι καλών και κακών ημερών, τόσο στην αριθμολογία, όσο και την αστρολογία . Το θέμα είναι ότι, όποιος γνωρίζει τα στοιχεία, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ο αριθμός του πεπρωμένου της ημέρας είναι 9+1+2+2+0+1+3=18 και ο αριθμός αυτός επηρεάζεται από το άθροισμα των ψηφίων του, που είναι 1+8=9. Ο χαρακτηριστικός αριθμός της ημέρας είναι επίσης 9.

Ο αριθμός 18 είναι ένας δύσκολος μυστικός αριθμός, όπως άλλωστε και μια δύσκολη ηλικία.

Στην Μυστικιστική Αριθμολογία, ο αριθμός αυτός, θεωρείται πως έχει δύσκολο συμβολισμό. Είναι η συμβολική του υλισμού που προσπαθεί να καταστρέψει την πνευματική πλευρά της φύσης. Ο αριθμός του πεπρωμένου της ημέρας, απεικονίζεται ως ένα ακτινωτό φεγγάρι από το οποίο πέφτουν σταγόνες αίματος κι ένας λύκος και ένα πεινασμένο σκυλί τρέχουν για να πιάσουν τις σταγόνες αίματος με ανοιχτά τα στόματά τους, ενώ χαμηλότερα ένα καβούρι φαίνεται να κινείται για να τους συναντήσει.

Σχετίζεται με τις πικρές διαμάχες, ακόμη και της οικογένειας, επίσης, με τον πόλεμο, τις κοινωνικές αναταραχές, τις επαναστάσεις.

Ο αριθμός 18 σε σχέση, με την καβαλιστική αριθμολογία, είναι τα συναισθήματα, τα μυστικά, το ψέμα, ο εγωισμός, η εγκληματικότητα, η καταστροφή, η διάθεση των ατυχημάτων, σχετίζεται με τις δυσκολίες, την ασθένεια και τον κίνδυνο.

Επειδή το 18 είναι δύο φορές το 9, έχει κάποια σημασία από την ένωση με το 9.

Ο αριθμός που επηρεάζει το 18 είναι το 9.

Ο αριθμός 9 είναι το τρίγωνο, με τα τρία σημεία: Ουρανός, Γη και Κόλαση. Συμβολίζει το σύνολο που περιλαμβάνει τους τρεις κόσμους. Η εικόνα του φιδιού που τρώει την ουρά του, συμβολίζει την αναγέννηση και είναι πολύ παρόμοιο σχεδιαστικά με τον αριθμό 9.

Η δυσκολία του αριθμού 18 βοηθιέται από τον βασικό αριθμό 9 που τον επηρεάζει.

Χρειάζεται λοιπόν προσοχή η σημερινή ημέρα στα ζητήματα δανείων και συμβολαίων.

Σαν ξεκίνημα της εβδομάδας είναι συντηρητικό, διότι δεν ωφελεί η κινητικότητα κεφαλαίων τους συνεπείς και έντιμους επιχειρηματίες.

Κατά μίαν έννοια ευνοούνται τα τυχερά παιχνίδια αλλά σίγουρα αν είστε από αυτούς που κερδίζουν εγκαταλείψτε γρήγορα το παιχνίδι γιατί πολύ γρήγορα θα τα χάσετε όλα.

Ο ίδιος ο αριθμός του πεπρωμένου ζητά την έντονη μετακίνηση των κεφαλαίων, αν δεν προσεχθεί στο χρηματιστήριο αξιών θα μπορούσε να αλλάξουν χέρια ολόκληρες εταιρείες.

Μια προσεγμένη συμπεριφορά είναι η καλύτερη στάση, μέχρι την Τρίτη που ευνοεί περισσότερο την σωστή κινητικότητα.

 

 

πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews