Ελλάδα

Ο διάλογος Θάνου-Τσίπρα στην τελετή παράδοσης-παραλαβής (εικόνες)

Ο διάλογος Θάνου-Τσίπρα στην τελετή παράδοσης-παραλαβής (εικόνες)

Αμέσως μετά την σύντομη τελετή ορκωμοσίας του ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη πεζός και κάτω από καταρρακτώδη βροχή, στο Μέγαρο Μαξίμου, για να παραλάβει από την υπηρεσιακή Πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου.

Ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου της έπλεξε το εγκώμιο λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Κληθήκατε να διαχειριστείτε ως υπηρεσιακή Πρωθυπουργός, μια οξυμένη κατάσταση και με το προσφυγικό και καταφέρατε να χειριστείτε με άψογο τρόπο όλα τα θέματα και την προεκλογική περίοδο. Φεύγετε καταγράφοντας μια ιστορική πρωτιά, ως η πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργός».

Aκόμη πρόσθεσε ότι είναι αισιόδοξος, καθώς «έχει αλλάξει το κλίμα». Παράλληλα πρόσθεσε ότι «επιστρέφουμε μετά από σχεδόν ένα μήνα στο Μέγαρο Μαξίμου έχοντας την ανάμνηση μιας σκληρής διαπραγμάτευσης, έχοντας όμως και την αισιοδοξία ότι όταν κάποια στιγμή κι εγώ θα φεύγω από εδώ, οι αναμνήσεις αυτές θα έχουν ξεχαστεί και θα έχουν πάρει την θέση τους καλύτερες. Αυτή είναι η δέσμευσή μας, να φύγουν αυτές οι δυσκολίες» είπε επίσης ο Αλ. Τσίπρας.

Από την πλευρά της η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «σας το εύχομαι ολόψυχα. Η επιτυχία της κυβέρνησής σας θα είναι και επιτυχία ολόκληρου του ελληνικού λαού».

tsipras_thanoy2

tsipras_thanoy3

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews