Εκδηλώσεις

Ο Ed Rush στο Χυτήριο!

Ο Ed Rush στο Χυτήριο!

Ο ζωντανός θρύλος της Drum’n’Bass παγκόσμιας σκηνής & ιδιοκτήτης της Virus Recordings στο Χυτήριο την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου

Ο  Ed Rush είναι  από τους ελάχιστους καλλιτέχνες  που  μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν καθορίσει ένα  ολόκληρο  μουσικό  κίνημα.  Ήδη από τις πρώτες του παραγωγές τόσο ως solo  artist,  αλλά και σε συνεργασίες με τους  Nico  και  DJ  Trace,  o  ED  RUSH  κατάφερε να δημιουργήσει έναν νέο ήχο  μέσα στο  Drum’n’Bass,  το επονομαζόμενο Techstep,  ένας  ήχος που έμελλε να αποτελέσει την κύρια και καθοριστική επιρροή για πασίγνωστα ονόματα του σήμερα, όπως οι Noisia, οι Upbeats και οι Black Sun Empire.

Μετά  από  κυκλοφορίες  στην  Prototype  του  Grooverider,  στην  Metalheadz  του Goldieκαι στην  No  U-Turn  του  Nico,  ο  ED  RUSH  γνωρίστηκε  με  τον  Optical,  με  τον  οποίο δημιούργησαν ένα από τα μεγαλύτερα D’N’B Labels στον κόσμο, την Virus Recordings, ώστε να μεταδώσουν τον  Techstep  «ιό» που είχαν δημιουργήσει. Και φρόντισαν να το κάνουν όσο πιο εμφατικά γίνεται, κυκλοφορώντας ένα από τα κορυφαία DNB LP όλων των εποχών, το θρυλικό πλέον “Wormhole”.

Από τότε μέχρι και σήμερα,  ο  ED  RUSH  και η  Virus  Recordings  βρίσκονται στην κορυφή της  Drum’n’Bass  τροφικής αλυσίδας,  με την  Virus  να  έχει κυκλοφορίες από κορυφαία ονόματα  της παγκόσμιας D’N’B σκηνής, όπως οι Noisia, Pendulum, Upbeats, Bad Company, Cause For Concern,  Gridlok,  J-Majik,  Phace,  Prolix,  Fierce,  Matrix,  Optiv  &  BTK,  Audio,  κ.α.  και τον  ED RUSH να επιδεικνύει ένα εντυπωσιακό Booking Schedule σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Μαζί του, οι τοπικοί Drum’n’Bass ήρωες

DISPHONIA

Το ντουέτο που πραγματοποιεί καριέρα στο εξωτερικό

με κυκλοφορίες στις State Of Mind, Eatbrain, Dutty Audio, Mindtech Recordings.

CRYOGENICS

Ιδιοκτήτης των Audio Theory Records και Evil Audio

και με κυκλοφορίες στις Omni Music και Boomsha Recordings.

HARRIS

O αρχαιότερος Drum’n’Bass DJ και ένας από τους αρχαιότερους DJ’s ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, πρώην μέλος της ομάδας Funxion και οικοδεσπότης της εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής I Got Bass.

JUNIOR SP.

DJ για πάνω από 20 χρόνια, διοργανωτής των Innersense Events από το 1996 έως και σήμερα και παραγωγός με κυκλοφορίες στην δική μας Klik Records, αλλά και στις TunaRecordings και In Da Jungle του εξωτερικού.

Στον πολυχώρο ΧΥΤΗΡΙΟ (Ιερά Οδός 44, Γκάζι) θα εγκατασταθεί ειδικό ηχοσύστημα για τις απαιτήσεις της βραδιάς και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.30.

Η είσοδος θα κοστίζει 7 ευρώ πριν τα μεσάνυκτα και 9 ευρώ μετά τα μεσάνυκτα, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να γλυτώσει χρήματα υποστηρίζοντας παράλληλα τους εγχώριους καλλιτέχνες.

Πολυχώρος Πολιτισμού «Χυτήριο», Ιερά Οδός 44, Γκάζι (Στάση Μετρό «Κεραμεικός»)

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link