Πολιτική

Ο Φώτης Καϋμενάκης νέος γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου

Ο Φώτης Καϋμενάκης νέος γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου

Παίρνοντας τη θέση του Τάκη Μπαλτάκου που απομακρύνθηκε από τη θέση του μετά τον σάλο με το βίντεο και τη συνομιλία του με τον Ηλία Κασιδιάρη

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, αρεοπαγίτης επί τιμή Φώτης Καϋμενάκης είναι ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου παίρνοντας τη θέση του Τάκη Μπαλτάκου, που απομακρύνθηκε από τη θέση του μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο που τον δείχνει να συνομιλεί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς είχε δηλώσει άγνοια για τη δημοσιοποιημένη συνομιλία, προσθέτοντας, πάντως, ότι εφόσον ισχύουν όσα λέγονται «ο κ. Μπαλτάκος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση».

Ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου γεννήθηκε το 1940 στον Αστακό. Μπήκε στο δικαστικό σώμα στις 29 Ιουνίου 1972 και προήχθη σε αρεοπαγίτη στις 11 Οκτωβρίου 2011.

Ο κ. Καϋμενάκης ως πρόεδρος του νομοπαρασκευαστικού είχε απορρίψει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ως αντισυνταγματικό, καθώς υποστήιρζε ότι το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο καλύπτει όλες τις διατάξεις.

Πηγή protothema

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews