Ελλάδα

Ο Γιώργος Σταθάκης διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τις επαφές που είχε στο Λονδίνο

Ο Γιώργος Σταθάκης διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τις επαφές που είχε στο Λονδίνο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, προέβη σε δήλωση μέσω της οποίας διαψεύδει το email που δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό τύπο, αναφορικά με τις επαφές που είχε στο Λονδίνο.

Δείτε τη δήλωση:

«Το email που δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό Τύπο (με υπογραφή, η οποία αφαιρέθηκε στη συνέχεια) σχετικά με το κλίμα στις συναντήσεις, που είχα αυτές τις μέρες με επενδυτές, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα» αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα σχετικά με τις συναντήσεις του με επενδυτές στο Λονδίνο. H νέα κυβερνητική αποτυχία στο Παρίσι δεν μπορεί να καλυφθεί επικοινωνιακά με κακοστημένες διαρροές. Καλά θα κάνει η κυβέρνηση να συνηθίσει αυτή τη νέα συνθήκη, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζεται ως κυβέρνηση εν αναμονή».

Oι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλέον ένα διεθνές ακροατήριο, το οποίο αντιλαμβάνεται ότι είναι απαραίτητη μια συνολική λύση που θα καθιστά το χρέος βιώσιμο, προκειμένου να επανακάμψει η ελληνική οικονομία με συνθήκες κοινωνικής συνοχής».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews