Κοινωνία

Ο γιος Έλληνα υπουργού είναι πρωταθλητής στο παρκούρ

Ο γιος Έλληνα υπουργού είναι πρωταθλητής στο παρκούρ

Η φράση χάσμα γενεών θα ήταν ιδανική για να περιγράψει τα χόμπι που έχει ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος και ο γιος του Βασίλης.

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα fpress.gr, ο Βασίλης Ντινόπουλος είναι ένας από τους διασημότερους εκπροσώπους του παρκούρ ενώ ασχολείται με το συγκεκριμένο χόμπι από μικρή ηλικία. Το 2005, σε ηλικία 14 ετών άρχισε να βλέπει βίντεο με αθλητές του παρκούρ και άρχισε να ασχολείται με το άθλημα.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βασίλης έχει εξομολογηθεί πως η αρχή ήταν δύσκολη και μία φορά, προσπάθησε να πηδήξει 14 σκαλιά και τελικά αποκόμισε ράμματα και έσπασε τα πίσω του δόντια. Ο Αργύρης Ντινόπουλος στήριξε τον γιο του και του έδωσε την συγκατάθεση του για να ασχοληθεί με το παρκούρ.

 

Όσο μεγάλωνε ο Βασίλης Ντινόπουλος, γινόταν ολοένα και εμπειρότερος στο parkour με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα χρόνια να έχει μετατραπεί σε έναν επαγγελματία traceur, όπως λέγεται χαρακτηριστικά ο αθλητής του συγκεκριμένου είδους. Όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον του για τη συγκεκριμένη «τέχνη» τον οδήγησε να ασχοληθεί και με τις πολεμικές τέχνες.

 

Ο πατέρας του είναι ιδιαίτερα περήφανος και φαίνεται και από το γεγονός ότι στην προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο έχει σε περίοπτη θέση τα τηλεοπτικά αφιερώματα στον γιο του. Ο Βασίλης Ντινόπουλος σήμερα είναι 23 ετών και συνεχίζει να ασχολείται με το αγαπημένο του χόμπι ενώ παράλληλα δουλεύει.

ΠΗΓΗ: koolnews.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews