Ελλάδα

Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Φίλη και Ζωή-Απίστευτοι διάλογοι

Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Φίλη και Ζωή-Απίστευτοι διάλογοι

Για άλλη μια φορά σημειώθηκε ένα ακόμη επεισόδιο στη σφοδρή αντιπαράθεση που έχει ξεσπλάσέί ανάμεσα στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο υου ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη.

Αυτή τη φορά το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη συνεδρίαση των επιτροπών στη Βουλή, για τη συμφωνία.

Η πρόεδρος της Βουλής και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος συγκρούστηκαν ξανά, με την κ. Κωνσταντοπούλου να καταλήγει λέγοντας ότι ο κ. Φίλης πριν από μήνες της είχε πει «θα σε τελειώσουμε».

«Λυπάμαι, η σημερινή διαδικασία δεν θα μείνει στην ιστορία ως παράδειγμα κοινοβουλευτικής λειτουργίας», είπε ο κ. Φίλης στην παρέμβασή του, κάνοντας λόγο για προσωπικές αντεγκλήσεις που μετατρέπουν τη διαδικασία σε φτηνή προσωπική αντιπαράθεση.

«Οταν καταφεύγουμε σε προσπάθεια θυματοποίησης ή αυτο-θυματοποίησης, είναι ένας κύκλος που δεν βοηθά τη δημοκρατική λειτουργία της βουλής», είπε ρίχνοντας ένα καρφί στην κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ ακολούθησε πιο ευθεία επίθεση, αναφέροντας ότι «η διαμάχη για το ποιοι είναι φασίστες άλλους βοηθάνε.

Είναι βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής», σχολιάζοντας τα όσα νωρίτερα είχε πει η κ. Κωνσταντοπούλου για φασιστικά, ναζιστικά και ρατσιστικά στοιχεία της ΝΔ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Κωστή Χατζηδάκη.

«Η στοχοποίηση που δέχομαι επί μήνες με τη σύμπραξή σας δεν είναι αυτοθυματοποίηση», του απάντησε, ενώ σε κάποια αποστροφή του λόγου της σημείωσε με νόημα «οι σύντροφοι, δεν ξέρω αν μπορούμε να αποκαλούμαστε έτσι».

Σε ό,τι αφορά τα όσα είπε ο κ. Φίλης για τη Χρυσή Αυγή, του απάντησε «Εδώ και μήνες προσπαθείτε να με ταυτίσετε με τη Χρυσή Αυγή» και πρόσθεσε «Εδώ και μήνες μου έχετε πει ”θα σε τελειώσουμε”.

Οταν ξαναπήρε το λόγο, ο κ. Φίλης έκανε λόγο για ψεύδη και χυδαιότητες της κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε με νόημα: «Οποιος βγαίνει στα κεραμίδια ότι είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ από τους άλλους, δυστυχώς δεν είναι».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews