Κοινωνία

Ο Καμίνης κοντά στους Αθηναίους μέσω του “ραντεβού με τον δήμαρχο”

Ο Καμίνης κοντά στους Αθηναίους μέσω του “ραντεβού με τον δήμαρχο”

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ανακοίνωσε ότι θα τεθεί σε εφαρμογή ένας νέος θεσμός που θα ονομάζεται “ραντεβού με τον δήμαρχο”.

Βάσει αυτού του θεσμού οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία δύο φορές το μήνα να συναντώνται με το δήμαρχο Γιώργο Καμίνη για να συζητούν μαζί του τα προβλήματα της πόλης.

Σε πρωινή του συνέντευξη στο Mega, ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι για τη νέα πενταετή θητεία του έχει θέσει τις εξής προτεραιότητες: α) συνεννόηση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις που ανήκουν στο συνταγματικό τόξο, β) αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Ακόμη ο κύριος Καμίνης δήλωσε ότι τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνάντηση μεταξύ 1.000 bloggers και ταξιδιωτικών συγγραφέων.

Σε ερώτηση για τα όλα όσα διαδραματίστηκαν τη Δευτέρα στο Ζάππειο, και τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο δήμαρχος Αθηναίων, δήλωσε ότι τέτοιου είδους γεγονότα σχετίζονται με ένα κόσμο που δε σχετίζεται με την κοινωνία μας, ενώ συντελούν στην ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής και στη μεγαλύτερη απαξίωση του εν γένει πολιτικού συστήματος.

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews