Ελλάδα

Ο Καμμένος προανήγγειλε την προβολή εκπομπής για τις ένοπλες Δυνάμεις από την ΕΡΤ

Ο Καμμένος προανήγγειλε την προβολή εκπομπής για τις ένοπλες Δυνάμεις από την ΕΡΤ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή προανήγγειλε την προβολή εκπομπής για το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, που θα προβάλλεται στη νέα ΕΡΤ.

Ακόμη ο Πάνος Καμμένοςς, ανακοίνωσε την επιστροφή των ΑΝΕΛ στις πολιτικές συζητήσεις που διεξάγονται στα στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξέφρασε, ακόμη, την υποστήριξη του στην πρωτοβουλία του κ. Τσακνή να δημιουργήσει συμβούλια περιφερειών, όπου θα προβάλλονται οι θέσεις κάθε περιφέρειας.

«Για την πορεία της επανένταξης των εργαζομένων στη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, για την λειτουργία όλων των περιφερειακών σταθμών και οσονούπω για τη λειτουργία -μετά την αποκατάσταση των όποιων τεχνικών προβλημάτων- της ΕΡΤ3», ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΕΡΤ τον κ. Καμμενό, ενώ ζήτησε τις προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την ανεξαρτησία της δημόσιας τηλεόρασης.

«Υπάρχουν ολόκληρες περιοχές στον Έβρο όπου τοποθετήθηκαν σταθμοί αναμετάδοσης και ”τυφλώθηκαν” οι Έλληνες πολίτες από ενημέρωση στα ελληνικά», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σχολιάζοντας το διάστημα από το κλείσιμο της ΕΡΤ μέχρι την επαναλειτουργία της και συνέχισε λέγοντας πως «η προπαγάνδα η οποία έγινε αυτό τον καιρό, οφείλεται στο ότι κάποιοι, αποφάσισαν για κομματικά συμφέροντα, να κλείσουν τη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία».

«Αυτό αποκαθίσταται άμεσα, και θεωρώ ότι είναι πρωταρχική υποχρέωσή μας να καλύψουμε την ανάγκη ενημέρωσης του συνόλου των Ελλήνων πολιτών σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπως επίσης και των Ελλήνων ναυτικών, από την περιοχή της Νοτίου Κρήτης μέχρι του Σουέζ, όπου δεν ακουγόταν ελληνική φωνή λόγω του ότι έκλεισε ο σταθμός της Κρήτης. Αυτά είναι δύο μικρά σχόλια που δείχνουν και την εθνική σημασία της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ», προσέθεσε.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews