Κοινωνία

Ο Κασιδιάρης μήνυσε ανακρίτριες και εισαγγελέα

Ο Κασιδιάρης μήνυσε ανακρίτριες και εισαγγελέα

Τελικά, όπως είχει απειλείσει μέσω ΜΜΕ, ο Ηλ. Κασιδιάρης προχώρησε σε μήνυση σε βάρος των ανακριτριών της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, Ιωάννας Κλάπα, Μαρίας Δημητροπούλου και του αρμόδιου εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου.

Η μήνυση αφορά το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, καθώς -όπως ισχυρίζεται ο μηνυτής- τα εντάλματα προσωρινής κράτησης που εκδόθηκαν για τους βουλευτές Γ. Γερμενή, Παν. Ηλιόπουλο και Στάθη Μπούκουρα, φέρουν χειρόγραφη ημερομηνία 9 Ιανουαρίου, ενώ οι τρεις βουλευτές απολογήθηκαν 11 και 12 του μήνα. Σύμφωνα με τη μήνυση, το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι οι προφυλακίσεις ήταν προαποφασισμένες.

Πληροφορίες από το Εφετείο αναφέρουν ότι η προφανής παραδρομή στην ημερομηνία των ενταλμάτων, οφείλεται στην κόπωση των δικαστικών λειτουργών.

Υπενθυμίζεται, πως μετά την απόφαση για προφυλάκιση των Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα, ο Κασιδιάρης ωρυόμενος, είχε δηλώσει πως θα έκανε αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα, επειδή «είναι σύζυγος ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη».

Πηγή enet.gr

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews