Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει στη δημοσιότητα την εμπιστευτική επιστολή του προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει στη δημοσιότητα την εμπιστευτική επιστολή του προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνει στη δημοσιότητα, την εμπιστευτική επιστολή που απέστειλε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις 11 Νοεμβρίου, μέσω της οποίας τον είχε προειδοποιήσει για το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

«Άκουσα τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη. Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω αν παραιτήθηκε ή όχι. Αν η Νέα Δημοκρατία έχει μεταβατικό πρόεδρο ή όχι», αναφέρει στη δήλωσή του, ενώ επισημαίνει ότι

«Σε κάθε περίπτωση:

Παραιτούμαι από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος δίχως να εξαρτώ την ενέργειά μου αυτήν από το τι θα κάνουν οι συνυποψήφιοί μου.

Δίνω στη δημοσιότητα την εμπιστευτική επιστολή που έστειλα στον κ. Μεϊμαράκη την 11η Νοεμβρίου 2015 με την οποία επισημαίνω ότι η πολιτική ευθύνη μιας αποτυχίας στη διεξαγωγή της εκλογής νέου Προέδρου βαρύνει πρωτίστως τον Πρόεδρο του Κόμματος.

Ζητώ από την ΚΕΦΕ, παρά τις προφανείς αδυναμίες της, να δώσει μια λύση ώστε η εκλογή να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατόν δίχως το Kόμμα να υποστεί περαιτέρω φθορά.

Το σύνθημά μου “Νέα Δημοκρατία από την Αρχή” σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ».

«Η πολιτική ευθύνη μιας αποτυχίας στη διεξαγωγή της εκλογής νέου Προέδρου βαρύνει πρωτίστως τον Πρόεδρο του Κόμματος», τονίζει ακόμη.

Δείτε περισσότερα εδώ

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews