Ελλάδα

Ο Λάμπρος θα κρίνει το Ηράκλειο

Ο Λάμπρος θα κρίνει το Ηράκλειο

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ, Λάμπρος Αντωνόπουλος συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά όσους δεν τον γνωρίζουν. Πολλοί λένε μάλιστα πως με την συμμέτοχη του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ο νεολαίος γραμματέας της Νομαρχιακής Ηρακλείου, έκρινε την πράσινη «Μάχη της Κρήτης», καθώς έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΣΟΚ και με την ανακοίνωση του ονόματος του πολλοί «Παπανδρεϊκοί» είδαν ότι όντως κάτι αλλάζει και γύρισαν πάλι σπίτι τους.

Η ανανέωση, λέει, δεν μπορεί να έχει απλά ηλικιακή έκφραση, πρέπει να αποτελεί κυρίως αλλαγή ηθικών, αξιακών και πολιτικών προτύπων.

«Ούτε μπορεί να αποτελεί ένα επικοινωνιακό κατασκεύασμα» συμπληρώνει, «νέο σημαίνει νέα αντίληψη, νέος λόγος, νέα κουλτούρα».

Είναι κριτικός απέναντι σ’ αυτούς που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ για να αναζητήσουν αλλού πολιτική στέγη και δεν χάνει ευκαιρία να τονίζει «Άφησαν τη νέα γενιά, όλους εμάς που γαλουχηθήκαμε με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ, που μεγαλώσαμε με τις θέσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, του Γιώργου Γεννηματά, της Μελίνας Μερκούρη, να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά. Κάποιοι πρόταξαν τις προσωπικές στρατηγικές και αντί να μας αφήσουν προίκα τη στάση τους, την ηθική τους, τα οράματά τους, μας έδωσαν ένα άδειο πουκάμισο. Θα βρούμε ξανά όσα μας ενώνουν, θα εκφράσουμε ξανά την κοινωνία».

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link