Ελλάδα

Ο Λεβέντης κατηγορεί την οικογενειοκρατία αλλά αυτοδιαψεύδεται…

Ο Λεβέντης κατηγορεί την οικογενειοκρατία αλλά αυτοδιαψεύδεται…

Μπορεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων να εμφανίζεται ότι τάσσεται κατά της οικογενειοκρατίας αλλά στην περίπτωση κατάρτισης των ψηφοδελτίων του κόμματός του συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Και αυτό καθώς στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων δε συμμετέχουν ούτε ένα ούτε δύο αλλά έξι συγγενικά του πρόσωπα.

Μάλιστα στην Καβάλα θα είναι υποψήφια στην πρώτη θέση της λίστας η σύζυγός του Αναστασία Μεντεσίδου. Εκτός από τη σύζυγο του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, θα είναι υποψήφιοι τέσσερις άνθρωποι που έχουν το επίθετο Λεβέντης. Όλοι τους εκτός από έναν βρίσκονται πρώτοι στη λίστα των νομών που θα είναι υποψήφιοι.

Αναλυτικότερα

Λεβέντη Ιωάννη του Κωνσταντίνου (20ος στος ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών)
Λεβέντη Ελένη του Αποστόλου (1η στο ψηφοδέλτιο των Γρεβενών)
Λεβέντη Παρασκευή-Λούλα του Κωνσταντίνου (1η στο ψηφοδέλτιο των Δωδεκανήσων)
Λεβέντη Κωσταντίνο του Αποστόλου (2ος στο επικρατείας)
Το κατά πόσο υπάρχει συγγενική σχέση των τεσσάρων προαναφερθέντων υποψηφίων με τον Βασίλη Λεβέντη είναι άγνωστο, πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι δύο εξ αυτών έχουν και το ίδιο πατρώνυμο με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων (Απόστολος).

Από την άλλη πλευρά στο ψηφοδέλτιο της Α Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στην έβδομη θέση υπάρχει μια συνεπίθετη της συζύγου του προέδρου του κόμματος, η κυρία Μεντεσίδου Δέσποινα του Ιωάννη. Και οι δύο κυρίες έχουν το ίδιο πατρώνυμο…

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews