Ελλάδα

Ο Λοβέρδος ζητάει την κλήση Βαρουφάκη στην Εξεταστική για τα Μνημόνια

Ο Λοβέρδος ζητάει την κλήση Βαρουφάκη στην Εξεταστική για τα Μνημόνια

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής για τα Μνημόνια Δημήτρη Βίτσα ζητάει την κλήση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Αναλυτικά η επιστολή

«Οι σημερινές δηλώσεις του πρ. Υπουργού Οικονομικών κ. Βαρουφάκη για την περί Grexit εισήγησή του στον κ. Πρωθυπουργό μετά το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, θέτουν ευθέως και αβίαστα θέματα σχετικά με τον τρόπο που άσκησε τα καθήκοντά του σε σχέση με το μείζον θέμα της ύπαρξης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και όχι μόνο (βλ. συνέντευξη Γ.Β. σε αμερικανικό περιοδικό Newstatesman).

Είναι προφανές κύριε Πρόεδρε, πως ενόψει των συγκλονιστικών εξελίξεων που αφορούν τη χώρα και τους πολίτες και των θυσιών που αυτοί θα υποβληθούν προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην EZ, είναι απολύτως αναγκαία η πρόσκληση του κ. Βαρουφάκη στην εξεταστική επιτροπή που εξετάζει την “αντιμετώπιση της δραματικής κρίσης μέσω της πολιτικής των μνημονίων”.

Προτείνω κ. Πρόεδρε να μεταφέρετε σε όλα τα μέλη της Επιτροπής την ανωτέρω πρότασή μου, προκειμένου να αποφασίσουμε την κατά προτεραιότητα πρόσκλησή του».

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link