Ελλάδα

Ο Μητσοτάκης επιρρίπτει ευθύνες στον Μεϊμαράκη για την έλλειψη δημόσιου διαλόγου στη ΝΔ

Ο Μητσοτάκης επιρρίπτει ευθύνες στον Μεϊμαράκη για την έλλειψη δημόσιου διαλόγου στη ΝΔ

Ευθύνες στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την έλλειψη δημόσιου διαλόγου στη ΝΔ επέρριψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ είπε πως «σε όλες τις χώρες γίνεται δημόσιος διάλογος για το ότι δεν γίνεται είναι ευθύνη Μεϊμαράκη. Η αδυναμία διαλόγου είναι παθογένεια της ΝΔ λες και αν διαφωνήσουμε δημόσια το κόμμα δεν θα είναι ενωμένο την επόμενη μέρα».

Για τις αιχμές Τζιτζικώστα περί υποσυνόλων της παράταξης απάντησε: «εκλέγομαι στη Β’ Αθηνών από το 2004 τρεις φορές πρώτος και μια φορά δεύτερος, ο Απόστολος εξελέγη μια φορά και τη δεύτερη δεν τα κατάφερε».

Εκτίμησε πως «προφανώς και θα υπάρξει και δεύτερος γύρος, αφού δεν θα φτάσει κανείς υποψήφιος το 50% με τέσσερις υποψηφιότητες», ενώ υποστήριξε πως «με το 28% των εκλογών δεν πάμε πουθενά… Ο πολιτικός μου λόγος έχει απήχηση και όσους ψηφοφόρους είναι εκτός ΝΔ».

Αναφορικά με τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη για διασύνδεση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, εξήγησε ότι «μεταξύ του κ. Πανούση και του κ. Τσίπρα, πιστεύω τον κ. Πανούση… Βεβαίως υπάρχει ζήτημα γιατί τα είπε τώρα».

Ο κ. Μητοστάκης επιτέθηκε και στον Π. Σκουρλέτη σημειώνοντας πως «η χώρα χρειάζεται επενδυτική έκρηξη».

«Τα κεφάλαια βρίσκουν κι αλλού διεξόδους αν κάνουμε τη ζωή των επενδυτών δύσκολη… Το ΣτΕ έχει βρει σωστή ισορροπία μεταξύ ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος» ανέφερε, υποστηρίζοντας πως «οι Σκουριές έγιναν αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης από τον ανεκδιήγητο κ. Σκουρλέτη».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews