Πολιτική

Ο Μώραλης για το Περιβάλλον

Ο Μώραλης για το Περιβάλλον

Με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, ο εκλεγμένος δήμαρχος Πειραιά έκανε τη παρακάτω δήλωση, θέλοντας παράλληλα  να δώσει και το στίγμα της παράταξης του σε αυτό το τομέα της δημόσιας ζωής.

Καθώς το θέμα του περιβάλλοντος ήταν μέσα στους κεντρικούς άξονες της δημόσιας αντιπαράθεσης τη προεκλογική περίοδο και ο επόμενος δήμαρχος είχε και τη στήριξη των οικολόγων, ενώ συχνά πυκνά ο Γιάννης Μώραλης επισημαίνει πως ο Δήμος έχει ανάγκη από μια κεντρική ολοκληρωτική περιβαλλοντολογική πολιτική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έρχεται να μας υπενθυμίσει την σπουδαιότητα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος το οποίο διαρκώς υποβαθμίζεται. Υποχρέωση όλων μας είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, που θα προστατεύσουν τον φυσικό πλούτο της περιοχής μας και θα εξασφαλίσουν ένα υγιές περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Στις άμεσες προτεραιότητές μας για την επόμενη πενταετία στον Δήμο Πειραιά είναι η  δημιουργία νέων χώρων πρασίνου, εκτεταμένων αναπλάσεων σε όλες τις γειτονιές, αλλά και σε μέτρα και δράσεις για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στον Πειραιά η οποία επιβαρύνεται από τη λειτουργία του λιμανιού, το κυκλοφοριακό και την παλαιότητα των κτιρίων.

Ο δρόμος για την ανάπτυξη περνάει μέσα από την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, με εναρμονισμένες δράσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των Πειραιωτών”.

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews