Πολιτική

Ο Πάχτας θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Καμμένου

Ο Πάχτας θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Καμμένου

Ο Χρήστος Πάχτας θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου, μετά τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ που προέτρεπαν κατοίκους της Χαλκιδικής να τον «λιντσάρουν».Προσφυγή στη δικαιοσύνη σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, που παρότρυνε κατοίκους της Χαλκιδικής να τον «λιντσάρουν», προανήγγειλε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Χρήστος Πάχτας.

«Η Εισαγγελία έκανε τον καθήκον της», ανέφερε ο κ. Πάχτας σε ανακοίνωσή του και πρόσθεσε: «από την πλευρά μας, είναι αυτονόητη υποχρέωση να καταφύγουμε στον φυσικό δικαστή για την παραδειγματική τιμωρία του κ. Καμμένου».

Χθες, οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου προκάλεσαν την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. «Δε νοείται αρχηγός κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης να προτρέπει στην αναίρεση της ουσίας της δημοκρατίας, που είναι ο σεβασμός στη νομιμότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από τον διάλογο», τόνισε ο δήμαρχος Αριστοτέλη και σημείωσε ότι «αυτές οι συμπεριφορές μάς θυμίζουν διαλυτικά φαινόμενα μιας εποχής που δεν μας αξίζει και δεν θέλουμε να ζήσουμε».

Πηγή newsit.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews