Πολιτική

Ο Πολύδωρας έχει… πλεόνασμα απελπισίας!

Ο Πολύδωρας έχει… πλεόνασμα απελπισίας!

Σε νέα δήλωση αμφισβήτησης του κυβερνητικού έργου προέβη ο βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, αυτή τη φορά για την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με την επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος, στο οκτάμηνο του έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Πολύδωρας, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, φέρεται να σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τις διακηρύξεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, λέγοντας τα εξής: «Για ποιο πλεόνασμα μας μιλά το υπουργείο Οικονομικών; Εγώ έχω πλεόνασμα απελπισίας».

Υπενθυμιζεται, πάντως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ έχει διαφοροποιηθεί από την επίσημη γραμμή του κόμματος και της κυβέρνησης, παίρνοντας αποστάσεις από βασικά στοιχεία της κυβερνητικής πολιτικής.

Μάλιστα, ιδιαίτερη αίσθηση είχε προκαλέσει πρόσφατη δήλωσή του για την ανάγκη να υπάρξει συνεννόηση με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ακόμα και με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, δήλαδη που στη συνέχεια ανασκεύασε, κάνοντας λόγο για «εκστρατεία συκοφάντισης» εναντίον του από τη ΝΔ.

Πηγή imerisia.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews