Ελλάδα

Ο πολιτικός κόσμος σχολιάζει την επίθεση με καλάσνικοφ στην Ισραηλινή πρεσβεία

Ο πολιτικός κόσμος σχολιάζει την επίθεση με καλάσνικοφ στην Ισραηλινή πρεσβεία

Το σύνολο του πολιτικού κόσμου καταδικάζει την επίθεση με καλάσνικοφ που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Ισραηλινή πρεσβεία.

Το σχόλιο της Σοφίας Βούλτεψη

Κάθε τρομοκρατικό χτύπημα, χτυπά κατάστηθα τη Δημοκρατία, χτυπά κατάστηθα την ίδια τη χώρα. Η καταδίκη της τρομοκρατίας αποτελεί αυτονόητη πράξη υπεράσπισης του δημοκρατικού πολιτεύματος, αυτονόητη πράξη υπεράσπισης της πατρίδας μας. Η Κυβέρνηση δίνει με αποφασιστικότητα και αυτή τη μάχη, έως ότου σιγήσουν τα όπλα του τρόμου».

Βασίλης Κικίλιας: «Η Ελλάδα παραμένει μία ασφαλής χώρα»

«Θέλω να τονίσω ότι κανείς δεν μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις μας με το Ισραήλ, που αποτελεί ευρύτερο κομμάτι της συνεργασίας μας στον τομέα της γεωστρατηγικής στην περιοχή της νοτιοανατολικής λεκάνης της Μεσογείου. Να αφήσουμε τις διευθύνσεις της ΕΛΑΣ να κάνουν τη δουλειά τους και λίαν συντόμως θα έχουμε πράγματα να πούμε».

 Καταδίκη του συμβάντος από το υπουργείο Εξωτερικών

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με πυροβολισμούς που έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα στην Πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό. Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι απόλυτα αποφασισμένη να διασφαλίσει την προστασία όλων των Διπλωματικών Αρχών στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας και φύλαξης εφαρμόζονται, βεβαίως, και στην περίπτωση της Πρεσβείας του Ισραήλ, η συνεργασία της Ελλάδας με το οποίο δεν πρόκειται να πληγεί από την επίθεση αυτή.

Καταδίκη και από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία. Ο δίκαιος αγώνας των Παλαιστινίων δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από τέτοιες απαράδεκτες πράξεις, που βρίσκουν απέναντί τους τον ελληνικό λαό»

Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές έσπευσαν στην Πρεσβεία του Ισραήλ για την άμεση διερεύνηση του περιστατικού. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη. Η άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία δίνει συντονισμένα και αποτελεσματικά τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, θα φέρει τους δράστες ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης».

Η ανακοίνωση του Ποταμιού

«Είναι, πολύ περίεργη και ύποπτη η χρονική στιγμή της επίθεσης που συμπίπτει με τις προσπάθειες της Ελλάδας και της Κύπρου να διασφαλίσουν την ενεργειακή τους συνεργασία με το Ισραήλ».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews